Signo Dokken AS

Vi gir arbeid til døve, hørselshemmede og døvblinde. Har du lyst på en jobb i Bergens-området, finner vi den til deg i samarbeid med NAV. Hos oss snakker vi tegnspråk.

Arbeid i Signo

Ken Melbøe er en av mange hørselseshemmede som har tilbud om varig tilrettelagt arbeid (VTA). Vi har ulike tilbud om arbeid, og du må ikke nødvendigvis jobbe i Signo, slik som Ken :-) Flere historier

Vi hjelper deg å finne jobb

I samarbeid med NAV gir vi deg mulighet til å komme tilbake til jobb hvis du har vært ute av arbeidslivet i en periode. Du får jobb på Signo Dokken AS eller i en annen bedrift. Vårt store nettverk kommer deg til nytte. Vi vet hvor viktig god kommunikasjon er for at du skal kunne mestre en jobb og føle deg inkludert i et arbeidsmiljø.

Ta kontakt med ditt lokale NAV-kontor dersom du ønsker et av våre arbeidstilbud. Eller ta kontakt med oss direkte:

Trenger du varig tilrettelagt arbeid eller praksis?

Vi gir arbeidstrening internt hos oss i disse yrkesgruppene:

  • sjåfør- og transporttjenester
  • lager og logistikk
  • pakking og ekspedisjon av frukt
  • produksjon av trekasser
  • vedlikehold og renhold
  • kantinedrift og catering

Ønsker du deg ut i ordinært arbeid? 

Vi har et bredt kontaktnett i næringslivet. Slik kan vi hjelpe deg med å finne praksisplass og jobb i hele Bergens-regionen basert på dine interesser og kompetanse.

Besøk Signo Dokken AS 

Har du lyst til å komme på besøk for å se hvordan det er hos oss? Vi holder til i Minde allé 35. Frydenbøgården, som er Mindemyren stoppested på bybanen. 

Kjøp våre produkter

Gjennom Gofrukt skaper vi viktige arbeidsplasser. Vi pakker og kjører ut frukt til mange bedrifter i Bergen og omegn. Vi selger også andre produkter. 

Kjøp våre produkter

Gi oss dine tilbakemeldinger

Vi vil bli bedre og ønsker dine tilbakemeldinger på produktene og tjenestene våre. Send oss gjerne en e-post: post.sdo@signo.no eller til den enkelte av oss.

Du kan også gi tilbakemeldinger til oss på Signo Dokkens Facebooksider

Mer om Signo Dokken AS:

Virksomheter med tilsvarende tilbud: