Karriereveiledning på tegnspråk - noe for deg!

Dette er en unik mulighet for døve og hørselshemmede i Oslo-området til å få hjelp med CV, skrive jobbsøknad, utforske egne muligheter og oppdage sin kompetanse. Vi ser frem til å møte deg og hjelpe deg med dine karrieremål!

Noe for deg!

Har du noen gang følt deg usikker på hvordan du skal skrive en god jobbsøknad? Lurt på hvordan du kan forbedre CV-en din? Eller kanskje du bare ønsker å oppdage dine egne muligheter og styrker? Da er karriereveiledning på tegnspråk noe for deg!

Hva er dette?

Dette er et spennende prosjekt finansiert av Stiftelsen Dam og støttet av Norges Døveforbund. Karriereveiledning på tegnspråk tilbys fra klokken 17.00 til 19.00 to kvelder i måneden frem til sommeren 2024. Alle som bruker tegnspråk i Oslo-området er hjertelig velkommen. 

Sted & Dato:

KL. 17.00-19.00 - Døvekirken Fagerborggata 12, 0360 Oslo

14. februar - 28. februar - 13. mars - 20. mars - 3. april - 17. april - 30. april - 15. mai - 29. mai - 12. juni

Last ned plakat for arrangementet (pdf)

Hvorfor har vi dette tilbudet?

Det finnes karrieresentre og gratis karriereveiledning tilgjengelig gjennom kommunen, men ikke på tegnspråk. Det er ofte utfordrende å få tilgang til tolk på kveldstid. Ved å tilby veiledning direkte på tegnspråk reduserer vi risikoen for misforståelser, noe som er spesielt nyttig i møte med døve som ikke er oppvokst i Norge.  Veiledere fra Signo arbeid og deltagelse har spisskompetanse på døve og hørselshemmedes muligheter i arbeidslivet.

Hvordan melder man seg på?

Det er enkelt! Bare møt opp i Døvekirken på Fagerborggata 12, 0360 Oslo. Vi har leid lokale og har to veiledere tilgjengelige hver gang. Veiledningen skjer individuelt, og det kan være noe ventetid.

Vi tilbyr også veiledning over video. Hvis du ønsker veiledning over video, kan du sende en e-post til post.sad@signo.no for å avtale tid. Du vil da motta en Teams-lenke. Digital veiledning er tilgjengelig på samme datoer og tidspunkter som fysisk oppmøte.

Koster det noe?

Nei, karriereveiledningen er gratis for alle deltakere.

Prosjektet er støttet av Stiftelsen Dam (prosjektnummer HEL445038) og søkt gjennom Norges Døveforbund.