To nye ledere på Signo Conrad Svendsen senter

I vår utlyste Signo Conrad Svendsen senter to sentrale lederstillinger. Søknadsprosessen er nå avsluttet med et godt resultat.

«Dyktig leder innen helse» og «sentral lederstilling» var nøkkelordene til stillingene som hhv. avdelingsleder for bo-avdelingen og avdelingsleder administrasjonsavdelingen. Vi har tatt en kort prat med Anine Sigurdssøn og Bergljot Gamborg Heinåli, de nye lederne i Signo Conrad Svendsen senter. 

Anine Sigurdssøn

Ny avdelingsleder for bo-avdelingen.

Anine Sigurdssøn

Gratulerer med ny jobb som avdelingsleder for boavdelingen! Du er ikke ny for de ansatte på Signo Conrad Svendsen senter, men kan du fortelle litt om deg selv? 

- Ja, tusen takk! Jeg er i dag seksjonsleder i en seksjon under boavdelingen. Jeg er snart 35 år, oppvokst på Nordstrand, men har bodd i Nittedal de siste 11 årene. Jeg er mamma til to jenter. Jeg er utdannet sykepleier og har også mastergrad i helse og sosialfaglig arbeid med eldre. Jeg har også utdanning fra BI i helseledelse.

Fortell litt mer om utdanningen din og hva du brenner for. Hva gjør du når du ikke er på jobb? 

- Jeg brenner for helse- og omsorgstilbud for døve og døvblinde, og min hjertesak er eldreomsorg. Gode helse- og omsorgstjenester til døve og døvblinde har alltid vært en naturlig del av min jobb, men eldreomsorgen ble spesielt en sak som ble viktig for meg i løpet av min sykepleierutdanning. Jeg bruker fritiden min på å hente inn energi, og da primært ved å være ute i naturen og være med venner. Jeg har kombinert jobb og utdanning i de siste årene nå, så det har ikke blitt så mye fritid, men jeg håper jeg snart får gode muligheter til å gå i fjellet og ta på meg skiene på vinteren.

Du har vært ansatt i Signo Conrad Svendsen senter i ulike stillinger i over 10 år. Hvilken fordel har du av det, og hva tar du med deg videre i disse stillingene? 

- Jeg har alltid jobbet under boavdelingen, og har vært innom de fleste seksjonene her. Jeg har gått de fleste nivåene fra å være helgevakt, miljøterapeut og nå som seksjonsleder. Fordelen er at jeg vet hvordan det er å jobbe der, og at jeg har blitt kjent med de forskjellige brukergruppene. Det viktigste er tjenestene til mottakerne. De skal forstå og bli forstått, og vi skal tilpasse nivået til hver enkelt. Det blir spennende å se om det er noen tjenester vi kan videreutvikle.

Hvorfor søkte du på denne stillingen, og hva kan du bidra med? 

- Det var en gyllen mulighet jeg måtte ta. Jeg håper at min erfaring og kompetanse kommer bra til i stillingen, og det gir mulighet til å videreutvikle både boavdelingen og Signo Conrad Svendsen senter. Jeg føler også jeg har mye å bidra med, også siden jeg har førstespråkkompetanse i tegnspråk og har fagkompetanse som sykepleier og lederutdanning.

Jeg tror også at jeg kan bidra med kompetanse. Jeg vet hvordan det er å være døv og hvordan døve ønsker å motta sine tjenester. Jeg håper å kunne løfte tegnspråkfokuset i Signo. De som kjøper våre tjenester gjør det fordi vi tilbyr tegnspråk, og det må vi være gode på.

Hva slags ledertype er du? 

- Jeg vil tro jeg er en som setter pris på gode relasjoner. Jeg er nær og liker å være der det skjer. Jeg liker å prate med mine ansatte og være synlig, og jeg setter stor pris på den gode samtalen. Det er viktig for meg at de ansatte vet at døren min er alltid åpen. Jeg ser frem til å bli mer kjent med de andre ansatte i de andre seksjonene også.

Og til slutt? 

- Jeg er veldig spent og gleder meg veldig. Det er store sko å fylle. Jeg ser også frem til samarbeid med alle de som er involvert i våre tjenester.

Bergljot Gamborg Heinåli

Ny avdelingsleder i administrasjonsavdelingen.

Bergljot Gamborg Heinåli.

Gratulerer med ny jobb til deg også! Kan du fortelle litt om deg selv?

- Takk skal du ha! Jeg heter Bergljot, jeg er 45 år og bor i Oslo på Tonsenhagen med mann og hund. Jeg er opprinnelig fra Møre og Romsdal. Jeg er utdannet lærer, og har mastergrad i organisasjonspsykologi og ledelse. Jeg har jobbet 7 år i småbrukerlaget, og i tillegg 7 år med personal i Oslo kommune og kommer nå fra en stilling i utdanningsetaten, hvor jeg er avdelingsleder på voksenopplæringssenteret.

Hadde du noe kjennskap til Stiftelsen Signo eller Signo Conrad Svendsen senter fra før?

- Jeg har hørt om Signo i forskjellige sammenhenger, og har visst at det finnes – men jeg kan ikke si at jeg hadde mye kunnskap om Signo fra før. Hele feltet med tegnspråk og døve er også helt nytt for meg, og det blir spennende å lære nye ting.

Hvorfor søkte du denne stillingen?

- Jeg har alltid jobbet med administrasjon i organisasjoner som jobber med og er opptatt av mennesker. Jeg liker å jobbe med mennesker og ble tiltrukket av en veldig spennende stilling. Å jobbe med mennesker, administrasjon og drift samtidig er en fin kombinasjon. Administrasjon er viktig fordi det er det grunnleggende, men det er menneskene og folkene bak som er det viktigste

Hva håper du at du kan bidra med i denne stillingen?

- Jeg må først få bli kjent med organisasjonen for å gi et bra svar, men jeg håper å få godt utbytte. Jeg er veldig god på administrasjon, og mener jeg er løsningsorientert og liker å jobbe med samarbeid. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med avdelingen for å løse forskjellige oppgaver.

Del denne siden