Internattilbud ved Signo grunn- og videregående skole

Når reiseveien til skolen blir for lang, kan du få tilbud om å bo på internatet vårt. Fordi trivsel og trygghet er viktig, har vi kvalifiserte ansatte hele døgnet.

Ei jente sitter på sengen sin inne på rommet sitt

Trivelig og trygt.

Du får ditt eget rom. Her kan du lukke døra eller invitere venner. Internatet er helt nytt og ble bygget i 2015. Flere historier

Vi samarbeider med skolen

Personalet i internatet samarbeider tett med skolen. Leksehjelp, læring av gode arbeidsvaner og rutiner støtter elevenes læring og utvikling.

Du utvikler deg som menneske

Identitet, selvfølelse og stolthet over egen person utvikles i aktivitet og lek sammen med andre elever og kompetente voksne. Samhandling med andre barn og unge gir mulighet for å utvikle vennskap.

Du blir mer selvstendig

Det sosialpedagogiske tilbudet har fokus på selvstendighetstrening i dagliglivets gjøremål slik som, personlig hygiene, mobilitet, kosthold, matlaging og husarbeid.

Vi har det gøy på fritiden

Du kan bli med på fritidsaktiviteter som bowling, gym, sykling, forming, data, spill og ulike kulturtilbud. Siden vi holder til i naturskjønne omgivelser i Andebu, er vi veldig glade i å bruke naturen. 

Vi vil at du skal ha det bra

Når vi er i aktivitete, er det viktig at vi lærer å samarbeid med andre. Men vi er også opptatt av deg som enkeltmenneske, og legger til rette for at du skal ha det bra. Sunt kosthold er en selvfølge hos oss.

Vi samarbeider med foresatte

Vi er opptatt av at du skal bli rustet til å delta i samfunnet. Derfor har vi et nært samarbeid med foresatte.

Slik er boforholdene

Internatet ligger i gåavstand til skolen. Elevene bor på enkeltrom. Internatet er åpent alle ukedager og minimum annen hver helg.