Ledig stilling som veileder hos Signo Rycon AS

Vi har en ledig 100% fast stilling som veileder. Signo Rycon AS er en arbeids- og inkluderingsbedrift som jobber på oppdrag fra NAV. Vår målgruppe er arbeidssøkere som er døve, har en hørselshemning eller en døvblindhet. Vi drifter ulike arbeidsmarkedstiltak for ca. 100 personer.

Stillingen er tilknyttet arbeids- og inkluderingsavdelingen og veileder må være innstilt på å jobbe i tiltakene Avklaring og Oppfølging etter behov.

Deltakergruppen i tiltakene våre har stor variasjon i alder, hørselsutfordringer, utdanningsbakgrunn og etnisitet. Til stillingen ligger arbeidsoppgaver som karriereveiledning, kartlegging av sosial- og helsemessig situasjon, rapportskriving, oppfølging på praksisplass og arbeidsplass, kontakt med arbeidsgivere, oppfølging av sykemeldte/permitterte, tverrfaglig samarbeid og bred kontakt med ulike instanser i hjelpeapparatet. Vårt hovedfokus er arbeid!

Vi søker etter

En person som er fremoverlent og motivert for nye oppgaver, med stor gjennomslagskraft og arbeidskapasitet. Vi ønsker oss en kollega som er strukturert, leverer på frister og har fokus på resultatoppnåelse. Vi søker etter en person som er åpen for å være en del av et tegnspråklig miljø, som er opptatt av å forstå og gjøre seg forstått og har gode samarbeidsevner. 
Tegnspråkkompetanse og kjennskap til hørselsfeltet er en stor fordel.

Formelle krav

Minimum 3-årig relevant universitet- eller høyskoleutdannelse, og vi legger stor vekt på tidligere arbeidserfaring og personlig egnethet.

Vi tilbyr

God pensjonsordning, fleksibel arbeidstid og lønn etter avtale
Mange spennende oppgaver i et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

Hørselshemmede oppfordres til å søke

Søknadsfrist:

01. oktober 2018

Søknad med CV og referanser sendes elektronisk til: trine.ytre-arne@signo.no

Spørsmål til stillingen kan rettes til Trine Ytre-Arne på tlf 99499974.
Ved en eventuell intern tilsetting, kan det bli ledig et vikariat.

Det må fremvises politiattest ved ansettelse

Del denne siden