Baker ved Ryconbakeriet, Signo Rycon AS, Oslo

Ledig en fast stilling som baker i en bedrift utenom det vanlige.Ryconbakeriet er en nyetablert produksjon i vår mangfoldige bedrift. Vi baker glutenfritt bakverk til dagligvarekjeder og er aktør i produktutvikling i samarbeid med kunden. Vi baker med moderne produksjonsutstyr i trivelige lokaler. Vi er godkjent lærebedrift i bakerfaget.

Vår dyktige baker som har etablert bakeriet skal nå forlate oss, og vi trenger deg som er utdannet baker og som har entusiasme og god arbeidskapasitet til å drifte Ryconbakeriet videre. Ryconbakeriet er i vekst, og vi ser helst at du liker å være med i innovasjonsprosessen, både med utvikling av nye produkter og forbedringsarbeid i produksjonsprosessene. Du må ha høye krav til mattrygghet og kunne følge rutiner for bakeridrift.

Vi søker en person som er glad i å jobbe med mennesker, er en lagspiller og har evne til å gjøre andre gode. Du har kontakt med kunder, og har et faglig nettverk. Det er en fordel om du har erfaring fra arbeid med opplæring og veiledning av lærlinger og at du trives med å tilrettelegge arbeid for lærlingenes individuelle behov. Det legges stor vekt på personlig egnethet.

Signo Rycon AS eies av Stiftelsen Signo og driver fire ulike arbeidsmarkedstiltak for hørselshemmede på Ryen i Oslo. Våre produksjoner er arena for arbeidstrening og mestring for mennesker i vekst. Vår visjon «Vi skaper arbeidsglede!» preger alle ledd i bedriften.  Våre verdier er respekt, raushet, romslighet, likeverd, humor, trygghet og kommunikasjon.

Signo Rycon AS er en tegnspråklig arbeidsplass. Dersom du ikke allerede behersker tegnspråk, gir vi tegnspråkopplæring. Vi tilbyr hyggelige kollegaer, et trivelig arbeidsmiljø og spennende utfordringer. Bedriften er medlem av NHO og følger de til enhver tid gjeldende avtaler mellom arbeidstaker og arbeidsgiverorganisasjon.

Signo Rycon AS er en IA-bedrift, og har 22 ansatte.  Det må fremlegges politiattest i h.t. §21 i Lov om arbeidsmarkedstjenester ved ansettelse. Lønn etter avtale.
Hørselshemmede oppfordres til å søke.
 
For ytterligere informasjon kontakt:
Avdelingsleder Hilde Astrup, hilde.astrup@signo.no
Tlf: 23244520 Mobil: 482 71 410
Søknadsfrist: 1.desember 2018

Del denne siden