Kurs: Hvordan kommunisere gjennom kunst og musikk?

30. - 31. mai arrangerer Signo skole og kompetansesenter kurset "Praktisk estetiske fag og kommunikasjon". Kurset er rettet mot fagpersoner, men er åpent for alle som er interessert i faget.

Kursholder Romy Prochnow

Engasjerte kursholdere

Romy Prochnow er utdannet helhetspedagog med fordypning i kunstterapi. Hun har erfaring med å integrere skapende kunst i kommunikasjon med barn og unge med og uten funksjonshemning. Flere historier

Kunst og musikk som middel for samhandling

Hvordan ta i bruk kunst og musikk i den daglige samhandlingen med barn, unge og voksne som har ulike utfordringer med språk, samspill og kommunikasjon? Kurset har lagt opp til en variasjon av praktiske øvelser og forelesninger med faglig innhold.

Det kreves ingen ferdigheter eller forkunnskaper om praktisk-estetiske fag for å delta, men kurset vil også være relevant for fagpersoner innenfor disse områdene, som musikkterapeuter og faglærere i praktisk-estetiske fag.

Dato: 30.-31. mai
Påmeldingsfrist: 16. mai
Sted: Molandveien 29, 3158 Andebu
Påmelding: Lenke til mer kursinfo og påmelding 

Kursdeltakere i aksjon

Kursdeltakere i aksjon

I tema kunstterapi vil deltakerne få utforske kommunikasjon gjennom bruk av ulike materialer og teknikker. Kurset består av forelesninger med faglig innhold og praktiske øvelser. Deltakerne får låne alt av kursmateriale på kurset.

Kursholderne:

Ragnhild Dalheim

Seniorrådgiver ved Signo kompetansesenter, er utdannet musikkpedagog med fordypning i barns tidlige musikalske utvikling. Hun er også utdannet audiopedagog og har skrevet masteroppgave om hvordan musikkaktiviteter påvirker interaksjon med barn som har hørselshemning og andre funksjonshemninger.

Romy Prochnow

Rådgiver ved Signo kompetansesenter, er utdannet helhetspedagog med fordypning i kunstterapi. Hun har erfaring med å integrere skapende kunst i kommunikasjon med barn og unge med og uten funksjonshemning.

Del denne siden